Altijd beschermd tegen onverwachte regenbuien.

 
De traditionele regenjas opnieuw uitgevonden.

 

Rain Couture is opgericht met de gedachte dat je eigenlijk maar 1 jas nodig zou moeten hebben voor alle weer typen. Een jas, zo stijlvol als een design jas, zo functioneel als een outdoor jack en zo waterdicht als een regenjas. Eigenaresse Daphne besloot deze drie samen te voegen tot 1 concept: Rain Couture.

Wij geloven in slow fashion: de gedachte is dat je maar 1 jas nodig hebt die je het gehele jaar door kan dragen (met de extra bodywarmer zijn onze jassen in alle 4 seizoenen te dragen). Geen over-productie, geen sale en tijdloze designs met gebruik van duurzame materialen zodat je jarenlang plezier zult hebben van je jas!

 

De 2-in-1 Regenjas Die Geen Concurrentie Kent

Rain Couture ziet er niet alleen beter uit, maar werkt ook nog eens veel beter!

waterdicht maar wel ademend

Premium innovatieve materialen die waterdicht, winddicht en ademend zijn. We gebruiken een speciaal membraan met een waterkolom van 10k en een ademend vermogen van 5.000 gr / m2.

Draagbaar in 4 seizoenen

Met de inknoopbare bodywarmer draag je jas je ook in de koudere winterseizoenen! Met 1 jas en de extra bodywarmer ben je alle 4 de seizoenen gedekt!

Verstelbare capuchon met cap

Wat is een geweldige jas zonder een goede capuchon? Onze capuchons zijn verstelbaar op 3 punten waardoor ze perfecte zijn voor regen-en stormachtig weer. We hebben onze capuchons getest tijdens vele fietstochten door Amsterdam. Het heeft de test doorstaan!

Eerlijke productie

Om van elke jas een meesterwerk te maken, steunen we eerlijke arbeid. Wij passen geen kinderarbeid toe, en de plaats van productie zorgt ten allen tijde voor een georganiseerde, schone en hygiënische werkomgeving.

DRAAGBAAR VOOR ELKE GELEGENHEID

Behalve dat de jassen ultra-functioneel zijn, biedt de modieuze en eigentijdse look je tegelijkertijd dagelijkse draagbaarheid! Draag hem naar het werk, op de fiets of over een avondoutfit, de keuze is aan jou!

Innovatieve technologie

Voorzien van een (afneembare) capuchon met cap verstelbaar op 3 punten, een keycord, 2 diepe voorzakken, een binnenzak met oogje voor je koptelefoon, een dubbezijdige rits, en luchtventilatiegaatjes.

Getapete Naden

Onze gedetailleerde modeontwerpen hebben veel lijnen en naden. Maar we zouden het geen regenjas noemen als we er niet voor zouden zorgen dat elke lijn en naad was afgeplakt. Dit gebeurt met de grootste zorg met gespecialiseerde machines.

Tijdloos en Sustainable Design

We bieden tijdloze en unieke ontwerpen en gebruiken duurzame materialen zodat je jarenlang van je jas kunt genieten! Allemaal geproduceerd in kleine hoeveelheden, en we produceren alleen opnieuw als een artikel uitverkocht is. Daarom krijgt elke jas een gelukkige eigenaar!

Shop de look