De Nieuwe Waterproof Trenchcoat Collectie Voor Mannen

Nieuwe Aanwinsten!

Vorige week zijn onze nieuwste herenjassen binnengekomen! En wow, wat zijn ze mooi. We hebben besloten om drie verschillende types van onze mannen trenchcoat in navy uit te brengen. Opnieuw bekijken, herzien en reproduceren. Want waarom iets veranderen als het al goed is? We hebben een nieuwe feature toegevoegd, maar dat houden we nog even als verrassing tot het einde van de blog. Ik beloof je, je zal het geweldig vinden!

Nieuwe stoffen.

Voor komende winter hebben we gekozen voor een chique wollen stof. Om er zeker van te zijn dat je het niet koud krijgt deze winter. En als je het toch snel koud krijgt, kun je altijd nog onze inner jacket toevoegen als dat nodig is! Natuurlijk is deze wollen trenchcoat waterdicht, maar ook sneeuw- en winddicht. Een all-time klassieker voor je wintergarderobe.

Naast deze waterproof wollen trenchcoat, hebben we ook een wat meer lichtgewicht versie van de navy mannen trenchcoat toegevoegd. Deze stof heeft een lichte glans en voelt soepeler aan, vergeleken met onze vorige navy mannen trenchcoat. Ook al is hij licht van gewicht, hij is nog steeds winddicht. Dus de wind zal er niet doorheen razen. Geweldig om te dragen op regenachtige herfstdagen. En als je hem draagt met onze inner jacket, kom je de winter wel door!

En last but not least...

We hebben onze mannen trenchcoat in navy visgraat gereproduceerd. We hebben zoveel vraag naar deze jas. En we begrijpen waarom! Het prachtige gestructureerde materiaal geeft deze getailleerde jas een nog stijlvollere touch. Wil je helemaal smart en stijlvol voor de dag komen? Dan is dit de perfecte match voor jou! Ook niet te zwaar, voor mensen die graag wat minder gewicht op hun schouders hebben. Letterlijk.

Nieuwigheidje!

Natuurlijk bevatten deze nieuwe waterdichte trenchcoats al onze speciale features. Verstelbare en afneembare capuchon, diepe zakken en binnenzak, stormsluiting aan de achterkant van de kraag en ga zo maar door...

Maar we hebben een nieuwe feature toegevoegd: De binnenzak voor je EarPods! Het is een kleine zak boven op je binnenzak aan de binnenkant van de jas. Hier kan je je EarPods case in bewaren. Een veilige plek! Zo weet je waar je 'm kunt vinden - als je 'm daar stopt, tenminste.

 

Nu ben je helemaal op de hoogte van onze nieuwe multifunctionele regenkleding. Ga het snel bekijken!  -> Nieuwe Mannen Collectie

Liefs, The Rainmakers

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter