Hello Berenstraat!

HALLO BERENSTRAAT!

New kids in town! Nou eigenlijk, niet in town. Maar in de buurt.

We zijn nu de trotse eigenaren van onze nieuwe flagshipstore in de Berenstraat 17, Amsterdam. Terug naar de 'Negen Straatjes'. Deze geweldige ruimte trok onze aandacht, ook al schreeuwde het om een grote opknapbeurt! We zagen de potentie en doken er meteen in.

Samen met Hakim van @studionousnous hebben we deze geweldige nieuwe winkel gecreëerd. Het is erg belangrijk voor ons om een aantal van de karakteristieke elementen van de ruimte te behouden. Het eerste waar Hakim mee kwam, was om de deuren te recyclen. Er waren oude deuren met kleine ramen. Ze zagen er versleten uit, vintage, alsof ze een verhaal te vertellen hadden. Een groot potentieel om iets nieuws voor de winkel te creëren. Dus Hakim gebruikte zijn creatieve hersenspinsels en bedacht deze enorme toonbank, die nu de centrale plek van de winkel is. Een heerlijke koffie drinken, leuke gesprekken voeren of gewoon alle jassen erop gooien die je hebt geprobeerd - de toonbank is er de perfecte plek voor. Een ander geweldig element in de winkel was een koperen kastje. Nu kun je het vinden als het aanrecht van onze open keuken. Nog een gerecyclede eyecatcher in de winkel!

Berenstraat

Naast het recyclen van het 'oude', hebben we ook iets nieuws gebracht! Met het gebruik van verschillende materialen die staan voor de weersomstandigheden, heeft Hakim echt een ruimte ontworpen die ons merk op zijn best vertegenwoordigt. Je vindt er 'regenachtige' displays, LED als 'zonnestralen' en muren met een structuur als sneeuw. En natuurlijk vind je er botanische elementen die onze liefde voor de natuur vertegenwoordigen.

Als je de Negen Straatjes bezoekt, moet je echt even langskomen om onze geweldige nieuwe winkel te bekijken. We heten je van harte welkom!

Tot dan!

Liefs, The Rainmakers

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter