How to style our fashionable waterproof scarf

De uiterst stijlvolle waterproof sjaal is perfect om wat kleur toe te voegen aan een outfit en je tegelijkertijd te beschermen tegen het koude en natte winterweer en ook goed te dragen bij zonnig weer.  Wikkel hem om je nek of draag het als een cape om je schouders. De sjaal is volledig water– en winddicht. De sjaal is niet alleen erg trendy maar ook super functioneel! De vorm van de sjaal is een grote ongelijke driehoek van 140 x 98 cm. De perfecte vorm om de sjaal zo makkelijk en comfortabel mogelijk te kunnen dragen. Door het zachte materiaal is de sjaal erg warm en niet allen uiterst geschikt voor koude/ zonnige en regenachtige dagen maar is de sjaal de perfecte accessoires voor je totale look! De uiterst stijlvolle sjaal is verkrijgbaar in 3 unieke prints en kleurencombinaties: de Waterdichte Sjaal in een Ruit motief, in Navy Blauw met Streep en in Camouflage print.

Weet je niet precies hoe je op een beste manier jouw waterproof sjaal moet dragen? Geen probleem! Daar zijn wij voor! De uiterst modieuze sjaal is te dragen op verschillende manieren. Hieronder een paar tips over hoe je deze trendy sjaals kunt stijlen.

Losjes draperen

Met deze variant ben je in enkele seconden klaar. Leg het midden van de sjaal eerst losjes om je hals. Werp nu beide uiteinden om je nek en laat ze naar voren hangen. Dit zorgt voor een moeiteloze casual look.

Celebrity

Deze knoop houdt niet alleen je nek warm, maar ziet er ook nog eens stijlvol en elegant uit. Ook geschikt voor de wat dikkere sjaal.

Leg de sjaal om uw nek. Zorg ervoor dat de sjaal aan de rechterkant ongeveer twee keer zo lang is als aan de linkerkant. Vervolgens slaat u de rechterkant van de sjaal twee keer om uw nek. Haal nu het rechter uiteinde door de onderste lus. Het linker uiteinde stopt u dubbelgevouwen tussen de lussen omhoog.

Het Wilde Westen

Draag je sjaal zoals de cowboys in het Wilde Westen. Zo bescherm je de gevoelige huid rondom je decolleté tegen de zon, terwijl je tegelijkertijd een sportieve en casual look creëert. Vouw een vierkante sjaal diagonaal zodat er een driehoek ontstaat. Leg het nu om je hals zodat de punt naar voren wijst. De uiteinden kun je los laten hangen óf aan elkaar knopen.

Driehoek met knoop opzij

Wikkel de lange uiteinde om uw nek en knoop het tenslotte vast aan het korte uiteinde. Hierdoor wordt de driehoek nonchalant op uw decolleté gelegd. Voor deze manier zijn sjaals in donkere kleuren of met motief een goede keus – deze zorgen er namelijk voor dat de nadruk niet op uw hals wordt gelegd.

 

Losjes gestyled

Vouw de sjaal in een driehoek vervolgens rol je hem op. Drapeer de sjaal om je nek en laat de uiteinden volledig naar beneden hangen. (Eventueel kun je er een knoop inmaken.)

Ps: Heb je nog vragen over een van de regenjassen of accessoires? Stel ons dan gerust een vraag en wij helpen jou zo snel mogelijk! Email: [email protected]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter