The Rain Couture Femme Power Campaign

Daphne Gerritse begon 7 jaar geleden aan haar droom om een Designer Rain Wear label op te zetten, die zowel ultra functioneel is, als super stijlvol. Zelf kreeg ze flink wat tegenwind en regen over zich heen tijdens het opzetten van haar onderneming. Ze heeft alles al meegemaakt; van mislukte productie rondes, ‘verdwenen’ aanbetalingen tot aan faillissementen van producenten. Maar door deze tegenslagen liet zij zich niet uit het veld slaan. Met haar enorm sterke wilskracht en drijfveer was ze vastberaden om haar merk tot een succes te maken.

Inmiddels is Rain Couture een goedlopend bedrijf met twee Flagship Stores in Amsterdam. Daphne is het voorbeeld van een ijzersterke doorzetter. Een power vrouw, die ondanks alle tegenslagen zichzelf niet liet kisten. Die vol bleef gaan en staan voor haar unieke merk. Van een bedrijf wat struikelde om te overleven, heeft zij nu een concern weten te creëren met een
sterke merknaam in Amsterdam.

Why women empowerment?


Daphne is zich bewust van het feit dat wij als vrouwen hier in de 1e wereld alle kansen krijgen en onze volste potentieel kunnen bereiken, maar dat dat zeker niet overal ter wereld het geval is. In heel veel ontwikkelingslanden krijgen meisjes niet eens de kans om zich te ontwikkelen. Daar wil zij iets aan doen. Want ook in ontwikkelingslanden moeten vrouwen hun volledige potentieel kunnen benutten. Ook daar moet er ruimte zijn om de powervrouw in jezelf te ontdekken!

#Femmepower

Plan International & Women Empowerment


Daphne gaat daarom een campagne opzetten om geld in te zamelen voor Plan International. Plan zorgt ervoor dat meisjes in ontwikkelingslanden een betere toekomst tegemoet gaan en armoede in ontwikkelingslanden duurzaam wordt bestreden door de achtergestelde positie van meisjes op te heffen. Dit doen zij d.m.v. activiteiten gericht op het vergroten van hun mogelijkheden om volledig mee te doen in de samenleving en uit te gaan van het talent en de kracht wat ieder kind in zich heeft.

#FemmePower #VrouwenVoorVrouwen


Yellow-Up and receive super woman powers! Ga op de foto in onze gele jas (eventueel samen met je dochter) en gebruik #FemmePower & #VrouwenVoorVrouwen. Er zal een virale social media campagne gecreëerd worden via Instagram, Facebook en Youtube. Van elke verkochte gele dames jas gaat er 20,00 € naar Plan International. Van elke gele kids parka gaat er 7,5 € naar Plan International.

#Femmepower

Ter gelegenheid van deze campagne zullen de volgende activiteiten plaatsvinden:


Een speciale Photo Booth in de Rain Couture winkels

Een Femme Power celebration party in de Rain Couture winkel in de
Utrechtsestraat. Hier kunnen genodigden een extra donatie doen aan het fonds.

In samenwerking met een kunstenaar zal er een schilderij gemaakt worden waar deze gele jas in is verwerkt, deze zal geveild worden en de opbrengst gaat naar Plan International.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter