We hebben twee basis filosofieën...

wollen regenjas

Onze filosofie

“Omarm de seizoenen”

Slecht weer bestaat niet,het gaat voornamelijk om de juiste bescherming.

Onze multi-functionele jassen zijn ontworpen om alle elementen van moeder natuur te omarmen. Voel je beschermd tegen alle weerscondities, wat de dag je ook brengt. Draag me in de tintelende lente zon, in de stromende regen of tijdens een heftige storm. Maar voel je tegelijkertijd elegant en stijlvol.

Een jas die alles in zich heeft. De Multifunctionele, stijlvolle all-weather jas, draagbaar in alle seizoenen, op ieder moment van de dag!

 

We streven naar….

“Een bewuste garderobe”.

Onze filosofie achter een doordachte en bewuste garderobe is eenvoudig.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in goede kleding die je niet na twee seizoenen weg doet, maar dat is gemaakt om de komende jaren te dragen, gemaakt op een eerlijke manier. We ontwikkelen never-out-of-style jassen die een leven lang meegaan, maar vooral multifunctioneel zijn. Draagbaar in alle klimaten, seizoenen en voor verschillende gelegenheden.

Kleding moet je zelfvertrouwen geven, simpelweg vanwege de kwaliteit, het comfort van het materiaal en de elegante pasvorm.

We willen bijdragen aan een bewuste garderobe door kleding te maken die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt, maar we hopen vooral dat onze all-weather-jassen nog vele jaren de basis zullen vormen van jouw garderobe.

Wil je weten wat onze stoffen onderscheidt van de rest? Bekijk hier meer over onze stoffen.