Het product

PRODUCTBANNER RAIN COUTURE AMSTERDAM

 

Het Product

Innovation x Aesthetics

De nieuwe collectie van Rain Couture zit vol met functionele details, uiteraard gecombineerd met een tijdloos en elegant design, ontwikkeld om je te beschermen tegen alle weersinvloeden in ieder seizoen. 

Gemaakt van innovatieve materialen, zoals een waterdichte denim, satijn of wol. Naast dat de stoffen een extreem hoge waterdichtheid hebben (voor de kenners onder ons: een waterkolom van 10,000 mm), zijn deze stoffen perfect ademend (5,000 gr/m2), en winddicht.

De jassen hebben niet alleen een luxe afwerking maar zijn tevens uitgerust met allerlei slimme functionele elementen. Zoals; een op 3 punten bij te stellen afneembare capuchon met cap, een in-knoopbare bodywarmer om de jas door te dragen in de winter, een key-cord voor je sleutel, een handige binnenzak met oogje voor je ‘earphones’, een dubbelzijdige rits en speciale lucht ventilatie ‘eyelets’ onder de oksels.

Kortom, perfect om heftige regenbuien te trotseren, maar tevens iedere dag te dragen dankzij de stijlvolle designs en delicate materialen.