• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

OVER ONS

Achtergrond

De traditionele regenjas opnieuw uitgevonden

Het Nederlandse klimaat is enorm onvoorspelbaar. Het moment dat je de deur uit stapt kan de zon schijnen en 10 min later heb je een bui op je hoofd.

Een jas die met ieder weertype te dragen is en je beschermt tegen onverwachte plensbuien, is geen overbodige luxe.

Het all-weather concept voor Rain Couture is geboren op de fiets, toen eigenaresse Daphne Gerritse elke dag door weer en wind naar haar werk fietste. Zij ondervond in levenden lijve dat er behoefte was aan een hybride vorm tussen een traditionele regenjas, een outdoor jack en een design jas. De ultieme combinatie van functionaliteit, comfort en fashion was nergens op de markt te vinden.

 

 

 

Fashion x Functionaliteit

Het plan was geboren: een jas ontwikkelen die iedere weersomstandigheid weerstaat én tegelijkertijd super stijlvol is: een multifunctionele, waterdichte designer jas gemaakt van praktische, maar verfijnde luxe materialen.

 

Het Product

Innovation x Aesthetics

De nieuwe collectie van Rain Couture zit vol met functionele details, uiteraard gecombineerd met een tijdloos en elegant design, ontwikkeld om je te beschermen tegen alle weersinvloeden in ieder seizoen. 

Gemaakt van innovatieve materialen, zoals een waterdichte denim, satijn of wol. Naast dat de stoffen een extreem hoge waterdichtheid hebben (voor de kenners onder ons: een waterkolom van 10,000 mm), zijn deze stoffen perfect ademend (5,000 gr/m2), en winddicht.

De jassen hebben niet alleen een luxe afwerking maar zijn tevens uitgerust met allerlei slimme functionele elementen. Zoals; een op 3 punten bij te stellen afneembare capuchon met cap, een in-knoopbare bodywarmer om de jas door te dragen in de winter, een key-cord voor je sleutel, een handige binnenzak met oogje voor je ‘earphones’, een dubbelzijdige rits en speciale lucht ventilatie ‘eyelets’ onder de oksels.

Kortom, perfect om heftige regenbuien te trotseren, maar tevens iedere dag te dragen dankzij de stijlvolle designs en delicate materialen.