The RainMakers

Founder Daphne

 

 

Het concept van Rain Couture is al fietsend ontstaan...

Daphne Gerritse, werkende moeder van twee kinderen, fietste regelmatig door weer en wind en vond het onmogelijk om een ​​jas te vinden die niet te warm, te koud, te nat of te lelijk was als ze werd geconfronteerd met onverwachte regenbuien.

Haar idee: een alles-in-één mode-oplossing die geschikt is voor alle gelegenheden, alle weertypen, alle seizoenen en alle stijlen die ook nog eens tijdloos is. Het was een ambitieuze uitdaging, maar een die Daphne met volle energie aanging.

De reis begon bij Première Vision in Parijs, waar Daphne op zoek was naar innovatieve en modieuze waterdichte stoffen en materialen (buiten de rubberen stoffen die ze overal tegenkwam). Vervolgens ging ze op zoek naar het beste patroon en de beste pasvorm - een enorme leercurve die eindigde met een ‘Master Tailor’ die haar designs en patronen optimaliseerde.

Ten slotte was het een zoektocht naar de meest betrouwbare productiepartner, die haar van Roemenië naar India en van België naar China leidde. Uiteindelijk vond ze die eerlijke productie partner die haar hoge kwaliteitsnormen deelde.

Het duurde vijf jaar om het product helemaal perfect te krijgen. Ondanks meerdere tegenslagen en beproevingen hield Daphne vast aan haar visie. Het was tenslotte haar missie om vrouwen zich zelfverzekerd, modieus en beschermd te laten voelen tijdens het alledaagse woon-werk verkeer èn vrije tijd. Haar vastberadenheid wierp zijn vruchten af en leidde tot een prachtige collectie die essentieel is voor elke vrouw.

Inmiddels heeft ze haar merkassortiment uitgebreid naar heren, kinderen en accessoires.

Rain Couture gaat de wereld veroveren!

 

Meet us