Verzending & Retour

 

Retour Beleid In Onze Flagship Store

 

Houd er rekening mee dat ons retourbeleid in onze winkel anders is dan webshopbestellingen.

De artikelen kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd met de (digitale) bon. Er is geen geldteruggave, maar alleen een voucher die 1 jaar geldig is.

 

Verzending

Gratis verzending boven 50€ binnen Nederland. Momenteel stuurt Rain Couture elke bestelling binnen Nederland gratis. Binnen Nederland wordt uw bestelling verzonden met de standaard service van PostNL. Buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie, wordt de bestelling verzonden met de standaardservice van UPS, PostNL of DPD. Als de verzendbestemming van uw bestelling buiten de Europese Unie ligt, wordt uw bestelling verzonden met de standaardservice van UPS.

 

Waar verzenden we?

We kunnen producten naar bijna elke locatie verzenden. Als uw land niet beschikbaar is bij het plaatsen van uw bestelling, neem dan contact met ons op via e-mail, [email protected]

 

Wanneer leveren we?

Rain Couture streeft ernaar om alle bestellingen binnen 2-3 werkdagen te verwerken en verzenden. Bestellingen die maandag tot en met vrijdag vóór 12.00 uur worden geplaatst, worden die dag verwerkt, met uitzondering van feestdagen. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 15.00 uur beginnen de volgende maandag te worden verwerkt. Je bestelling wordt geleverd tussen 9.00 uur en 18.00 uur. PostNL levert van maandag tot zaterdag. UPS levert van maandag tot vrijdag. Onze koeriers leveren niet op zondagen en/of feestdagen. De bezorgtijd is exclusief zaterdag, zondag en/of feestdagen. U kunt uw pakket traceren door gebruik te maken van de track en trace code, die u per e-mail ontvangt na verzending van uw pakket.

 

Verzekering

Wij verzekeren alle pakketten in transit van Rain Couture naar het bezorgadres tegen diefstal en accidentele schade. Zodra het pakket is ondertekend, is het niet langer verzekerd. Wees voorzichtig met alle verpakkingen en aanvullende geschenken waarmee uw bestelling is verzonden. Houd het uit de buurt van kinderen en dieren om verstikkingsgevaar te voorkomen. Houd het ook uit de buurt van vuur, de verpakking kan ontvlambaar zijn. Rain Couture kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade of ongelukken veroorzaakt door de verpakking en/of extra geschenken

 

Belastingen en rechten

Internationale zendingen kunnen onderworpen zijn aan invoerbelastingen, rechten en douanekosten, die worden geheven zodra uw pakket het land van bestemming bereikt, en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

 

Retour Procedure

Wanneer een product binnen Nederland wordt gekocht, zijn de bezorgkosten gratis. Alle kosten voor het terugzenden van de artikelen worden gedragen door de klant.

Om de uitwisseling of retournering van uw artikelen te vergemakkelijken, dient u het pakket binnen 14 dagen na ontvangst van uw eerste bestelling via uw account op rain-couture.nl te melden.

Voeg de kopie van de factuur bij die u in het pakket kunt vinden. Volg daarna de instructies op het retourformulier. We moeten de retour binnen 21 dagen ontvangen vanaf de dag dat u de artikelen kocht. Voor het retourneren van defecte items volgt u hetzelfde proces.

Retouradres

Rain Couture

Utrechtsestraat 106

1017 VS Amsterdam

 

Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor geretourneerde goederen. Verpak en verzegel uw retour veilig, in de originele verpakking en voeg de originele pakbon toe. Het wordt aanbevolen dat u uw retourzending via een koerier verzendt die uw pakket een trackingnummer zal toekennen om ervoor te zorgen dat het niet verloren gaat. Alle verzendkosten die verband houden met het retourneren van het pakket naar Rain Couture, moeten vooraf betaald zijn. Houd er rekening mee dat internationale douanerechten en omzetbelastingen niet worden terugbetaald voor zendingen buiten de Europese Unie

 

Ruilingen

U kunt elk product ruilen voor een andere maat, kleur of model. Als u wilt ruilen, volgt u hetzelfde proces als hierboven en selecteert u onder "retourredenen" en selecteert u "Exchange voor ander model / stijl" of "Exchange-formaat". Vertel ons op de pakbon welk model / maat u nodig zou hebben.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het ruilen van producten. U kunt uw product met een koerier naar keuze, met Track & Trace naar ons retourneren, dan storten we de verzendkosten naar uw terug. U kunt ons ook een email sturen op [email protected] als een speciale link voor het maken van een verzendlabel wilt ontvangen.

Als het bedrag de oorspronkelijke bestelling overschrijdt, ontvangt u een extra factuur. Als het bedrag lager is dan de oorspronkelijke bestelling, wordt u terugbetaald.

 

Defecte goederen

Om het uitwisselen of retourneren van defecte items te vergemakkelijken, volgt u hetzelfde proces als normale retourneringen. Defecte artikelen worden alleen geaccepteerd als de geleverde goederen beschadigd zijn of als er een volgende fabricagefout is binnen een periode van 3 maanden na levering. Alle items die als defect zijn geretourneerd, worden geïnspecteerd en items die geacht worden onderhevig te zijn aan normale slijtage worden niet als gebrekkig geaccepteerd. Ruilen is mogelijk als het artikel beschikbaar is. Indien mogelijk kunnen artikelen op verzoek worden gerepareerd, maar alleen als deze items als defect en herstelbaar worden beschouwd. Reparaties komen niet met garanties.

 

Restitutie

Restitutie vindt plaats binnen 10 dagen nadat uw retour is ontvangen of 30 dagen als u via een creditcard heeft betaald (houd er rekening mee dat onze winkelvoorwaarden afwijken van de voorwaarden van onze webshop). Alle onbeschadigde, correct geretourneerde producten worden bijgeschreven op de oorspronkelijke creditcard van de koper. Zoals eerder vermeld, kunnen internationale douanerechten en verkoopbelastingen niet worden terugbetaald voor zendingen buiten de Europese Unie.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenservice op [email protected] Zodra onze retourenafdeling uw pakket heeft ontvangen, wordt uw teruggave binnen tien werkdagen verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht van het adres dat op uw account staat, wanneer de transactie heeft plaatsgevonden. Houd er rekening mee dat uw bankinstelling mogelijk extra dagen nodig heeft om de transactie te verwerken zodra zij de informatie van ons hebben ontvangen.