Waterdichte Regen Trenchcoat - Rood

€299,00
De uiterst door ontwikkelde 100% water- en winddichte Rain Trench is een regenjas die mode uitstraalt gecombineerd met maximale functionaliteit gedurende 4-seizoenen.

Lees hieronder meer over de slimme functies

De rode kleur van de coat is een echte blikvanger, een ware compliment magneet. Niet alleen beschermt deze Rain Trench je tegen elke regenbui, maar ook beschikt deze uiterst stijlvolle jas over meerdere functionele details. Zo ben je altijd voorbereid op onverwacht slecht weer. De rode Rain Trench is een lange getailleerde jas met elegante lijnen om je een vrouwelijke vorm te geven. De voorkant is asymmetrisch en is afgewerkt met luxe knopen en een  riem om je taille te accentueren. De achterkant heeft een plooi om gemakkelijk in de jas te bewegen. De uiterst stijlvolle regenjas heeft luxe  met het logo gegraveerde knopen aan de binnenkant om een van de getailleerde colour- blocking body warmer aan de binnenkant van de jas te kunnen knopen. De stijlvolle regenjas heeft een ademend vermogen door de speciale ventilatie lucht openingen die zich onder de oksels bevinden en de ademende coating. De jas is 100% water en winddicht en ademend. De jas heeft getapte naden om ervoor te zorgen dat je in een plotselinge regenbui 100% beschermd bent!

Onze multifunctionele regenjassen hebben de volgende kenmerken:

 

  • 100% waterdicht (waterkolom van 10k & DWR-behandeling)

  • 100% winddicht

  • Ademend (5.000 gr / m2)

  • Getapete naden

  • Afneembare capuchon met cap verstelbaar op 3 punten

  • Bodywarmer knoopjes om in de extra bodywarmer te knopen

  • Keycord in zak

  • Oogje voor de hoofdtelefoon in de binnenzak

  • Speciale ventilatieopeningen onder de oksels voor extra ademend vermogen

 

Weet je niet zeker welke maat je nodig hebt? Bekijk onze maat tabel (laatste afbeelding)!

Lees hier meer over de was- en onderhoudsinstructies voor uw regenjas.

4 reviews

5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen

k
02 Apr 2018
Katie B.
I love my rain coat! I love it so much, that I just purchased my second one! It will be shipped from Amsterdam to my home in the USA. Fingers crossed that it fits. I highly recommend the rain coats sold here.
l
30 Mar 2018
Leanne
Ordered online! Very happy with my purchase! Kind & helpful customer service and fast delivery! My compliments!
n
21 Feb 2018
Nancy
I bought this coat the other day. It's freezing outside, yet I am perfectly fine in this windproof and waterproof coat with the quilted liner underneath ! Great set!
l
15 Feb 2018
Lotte
Such a classic one!